BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

hout van jac klijn

Ook in onze houthandel hebben wij een zeer gevarieerde en compleet assortiment weten samen te stellen. Daarnaast heeft onze expertise in hout zich de afgelopen jaren steeds verder kunnen ontwikkelen. In de regio Waalwijk is Jac Klijn Houthandel hiermee het adres voor alles rondom hout. Of u nu zoekt naar hout voor deuren, lijstwerk, meubelplaten, kozijnen & ramen of specifiek voor tuinhout, hardhout of zachthout rondkijkt. Onze houthandel levert het.

Innovatieve hout

Ook de ontwikkelingen binnen onze houthandel zijn talrijk. Want de mogelijkheden tot bewerking van hout zijn ruimer geworden, terwijl het aanbod van verschillende soorten hout is toegenomen. Dit vraagt van onze medewerkers een scherpe blik, een gezond stuk nieuwsgierigheid en een juiste mate van inlevingsvermogen. Zodat alle vragen, problemen en wensen ten opzichte van hout eenvoudig kunnen worden beantwoord. Datzelfde geldt ten opzichte van onze logistiek, waarbij flexibiliteit centraal staat. Wij komen de gevraagde hoeveelheid graag op het gewenste tijdstip bij u afleveren.

Ook op zoek naar Tuinhout ?

Bel mij