BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

tuinhout van  jac klijn

Zoals gezegd is de bouwmaterialenmarkt dynamisch. Dit betekent dat alle bouwmaterialen volop in beweging zijn. Zo zijn bouwmaterialen van vandaag morgen alweer achterhaald. Dit zien wij ook ten opzichte van tuinhout. Omdat de tuin tegenwoordig wordt gezien als een verlengstuk van het huis, is de vraag naar innovatieve tuinproducten alleen maar toegenomen. Tuinhout is populair, tuinhout is duurzaam. Daarnaast veelzijdig en prettig om mee te werken.

Tuinhout van hoge kwaliteit

Vlonderplanken, ronde palen, tuindeuren, steigerhout, schuttingen, tuinhekken. Omtrent tuinhout zijn wij in de regio Waalwijk de juiste leverancier. Verder is ons tuinhout van hoge kwaliteit. Omdat het op innovatieve en moderne wijze is geproduceerd. Hierdoor ontstaat er tuinhout met een hoogwaardige structuur waarmee het (conform ons hout) voldoet aan de actuele regelgeving omtrent duurzaamheid. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze bedrijfsactiviteiten worden verricht met respect voor de omgeving. Al deze ontwikkelingen vragen van onze medewerkers een scherpe blik, een gezond stuk nieuwsgierigheid en een juiste mate van inlevingsvermogen. Dan weet u alvast waar u voor het juiste advies zijn moet.
 
Bel mij