BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

Badkamers van jac klijn

De badkamer is een belangrijke ruimte. De badkamer wordt steeds luxer ook. Het aanbod van badkamermeubilair is dan ook spectaculair toegenomen. Badkuipen, kranen, douches en sanitair. We hebben alles. En ook nog eens in ruime keuze. Daarnaast hebben wij ook specialisten in huis die u kunnen adviseren uw badkamer meer praktisch en ruimtelijk in te delen. Niet alleen de indeling van het sanitair is hierbij belangrijk. Ook de keur van het sanitair en het licht heeft grote invloed op de uitstraling en de sfeer van uw badkamer. Daarbij bestaat een badkamer allang niet meer alleen uit steen. De grote hoeveelheid aan innovaties hebben ook hier de mogelijkheden en materiaalkeuze enorm verbreed.  Zo zou u er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen de wellness-beleveving die u normaal gesproken elders zoekt, in uw eigen badkamer te creëren. Genoemde innovaties leiden er ook steeds vaker toe dat badkamers een uniform geheel vormen met slaapkamers. Via een open verbinding en gebruik van houtmotieven en warme tinten richting een warm geheel. Het geeft het principe van badkamer en suite een andere beleving.

Showroom badkamer

Naast professionals in de bouw, kunnen ook consumenten bij ons terecht. In onze vestiging in Kaatsheuvel vindt u een prachtige showroom waarbij de badkamer centraal staat. Kom langs en laat u door onze vakmensen adviseren. Zij weten precies hoe ze uw badkamer en beschikbare ruimte het beste kunnen indelen. Hoe? Met behulp van een juiste opstelling en passend kleur- en materiaalgebruik.

Overtuigd geraakt? Kom bij ons langs of kijk ter inspiratie op mijnthuis.nl

Klik op deze link om naar het assortiment te gaan...


 

Bel mij