BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

Historie bpg

 • 1934

  Jac Klijn Bouwmaterialen is een echt familiebedrijf waarbij de huidige eigenaar inmiddels alweer de derde generatie vertegenwoordigd.

  In de jaren dertig begonnen als een brandstoffenhandel en transportbedrijf.

 • 1960

  De broers Henk en Jac Klijn zetten begin jaren zestig hun eerste voorzichtige passen richting bouwmaterialen. Voorzichtige passen worden grote stappen en die leiden ertoe dat Jac Klijn kan uitgroeien tot een van de toonaangevende bouwtoeleveringsbedrijven in de regio.

 • 1990

  De groei en ontwikkeling die de focus op bouwmaterialen met zich meebrengt, resulteert in een verhuizing naar een ruimere locatie op industrieterrein 'de Kets'.

 • 2012

  Jac Klijn wordt lid van 4Plus Bouwmaterialen en gaat haar bedrijfsvoering volgens de BPG-formule voeren. Hiermee speelt ze in op de dynamische en veranderlijke markt. Ze kan haar klanten hierdoor hoogwaardige materialen tegen scherpe prijzen bieden. Het aanbod en de leverbetrouwbaarheid worden verder geprofessionaliseerd. Het principe Afspraak is afspraak staat hierbij centraal.

Bel mij