BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

bpg jac klijn

Al sinds de jaren dertig is BPG Jac Klijn Bouwmaterialen gevestigd in Kaatsheuvel. Daar hebben wij kunnen uitgroeien tot een toonaangevende groothandel in bouwmaterialen. Dit zijn wij geworden door de juiste mix van producten, waarbij leverbetrouwbaarheid en deskundigheid centraal staan. Anders gezegd: elke dag staan bij ons circa zesentwintig vakmensen klaar voor alles dat te maken heeft met bouwmaterialen. Bouwmaterialen voor kleine projecten, bouwmaterialen voor grote nieuwbouwprojecten. Nieuwsgierig? Sinds 1990 zijn wij gelegen op industrieterrein 'de Kets' voorzien van een ruime parkeergelegenheid.

De BPG-groep

Altijd de klant centraal stellen. Dat is waarvoor wij staan. De beslissing om in 2012 lid te worden van de BPG-groep was san ook een logische stap. Dit geeft ons de mogelijkheid bouwmaterialen gezamenlijk in te kopen, waardoor wij tegen zeer scherpe prijzen kwalitatief hoogstaande producten kunnen leveren. Ideaal en perfect afgestemd op de wensen van u als particulier of professional in de bouw. Bovendien zijn alle leden echte familiebedrijven. Zoals wij. Een prettige constatering.

Familiebedrijf middenin regio

Bij BPG Jac Klijn vindt u dus alle bouwmaterialen en houtproducten onder een dak. Bovendien zijn wij als familiebedrijf diepgeworteld in de regio. Midden in de samenleving dus. Voor advies, een kop koffie of als ontmoetingsplek voor andere bouwprofessionals. U kent ons, wij kennen u. Kennis van zaken gekoppeld aan een persoonlijke benadering. U kunt op ons rekenen: afspraak is afspraak.

 
Bel mij