BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

sierbestrating van jac klijn

De tuin is tegenwoordig een verlengstuk van ons huis. Sierbestrating is hierbij een belangrijke factor. Dat weten wij. Vandaar dat ons aanbod sierbestrating zeer divers is. Of u nu opzoek bent naar natuursteen, stenen & klinkers of terras- of keramische tegels. We hebben het voor u liggen. De juiste materiaalkeuze is zeer bepalend voor de uitstraling en sfeer van uw tuin immers. Bij de samenstelling van onze sierbestrating houden wij hier rekening mee. De ontwikkelingen en trends op de markt worden hierbij goed in de gaten gehouden en ook zelf hebben we genoeg expertise in huis om precies te weten wat er speelt.

Soorten sierbestrating


Natuursteen. Een belangrijk element uit ons assortiment sierbestrating met een ongekende variatie aan mogelijkheden en soorten. Helemaal van deze tijd. Bovendien in allerlei tinten voorradig en uniek doordat de vorming ervan gebeurt door de natuur zelf. Dit schept een zeer bijzonder patroon in zowel de kleurnuancering als de structuur en maakt elke steen bijzonder in zijn soort. Ook betreft natuursteen biedt ons assortiment sierbestrating enorm veel alternatieven. Basalt (modern), leisteen rusty slate (natuurlijk), marmer (chique) of zandsteen (zonnig)? Aan u de keus.

Ons assortiment Badkamer bekijken ?Bel mij